Klaar voor een volgende stap in je carrière?

Het Leerwerkloket helpt je om te ontdekken wie je bent, wat je wil bereiken en welk beroep het beste bij je past. Weet jij al wat je droombaan wordt? Ontdek alles over leren en werken in onze rijk gevulde kennisbank door middel van onderstaande zoekbalk.

Artikel

SBB tekent samenwerkingsovereenkomst met H&M

Afbeelding
Tekenmoment SBB en H&M
Tekenmoment SBB en H&M

Teamwork, geloof in mensen en constante verbetering zijn de waarden van H&M. Studenten krijgen ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zich bij het erkende leerbedrijf verder te ontwikkelen en door te groeien.

Mbo-opleidingen in retail en visual merchandising

Angelica Witteman van H&M: "We zijn enorm blij dat we met deze samenwerking een landelijke erkenning hebben voor mbo-opleidingen in retail en visual merchandising. We rekenen erop dat we nog meer studenten zullen weten te binden en boeien."

Bpv optimaliseren

Shelly Scholtz van SBB: "De afgelopen periode hebben we met veel aandacht en zorg een samenwerking opgezet. H&M kijkt ernaar uit om verder met elkaar samen te werken en de bpv te optimaliseren. Als een van de grootste fashionmerken ter wereld biedt de winkelketen studenten talloze leer- en carri√®remogelijkheden."