Klaar voor een volgende stap in je carrière?

Het Leerwerkloket helpt je om te ontdekken wie je bent, wat je wil bereiken en welk beroep het beste bij je past. Weet jij al wat je droombaan wordt? Ontdek alles over leren en werken in onze rijk gevulde kennisbank door middel van onderstaande zoekbalk.

Artikel

Maand van Leren en Werken

De maand september staat in het teken van Leren en Werken. Dat is een initiatief van het Programma Leren en Werken om meer aandacht te genereren voor een Leven Lang Ontwikkelen. Daarnaast vinden er in deze maand ook meerdere evenementen plaats: het Festival van Leren, de Week van Alfabetisering en de Week van de Loopbaan. Een Leven Lang Ontwikkelen is voor iedereen belangrijk, ongeacht opleiding-, leef- en werksituatie. 

Bekijk hier het programmaoverzicht van de maand van Leren en Werken.
 
 
 
Je hebt dé vacature van jouw droombaan gezien, maar is je CV nog actueel? Doe de gratis CV-Check!
 
 
 
Je kunt de webinar Stress en Veerkracht volgen, daarnaast worden er opdrachten naar meer Veerkracht en Vitaliteit aangeboden.
 
 
 
Je loopbaan is belangrijk, vandaar dat we de webinar Loopbaanontwikkeling: Creëer je eigen loopbaan aanbieden. Ook kun je loopbaanopdrachten maken.
 
 
 
Tegenwoordig is LinkedIn niet meer weg te denken, maar hoe kun je jouw profiel het beste invullen? Ook kun je tips voor het inzetten van Linkedin lezen.
 
 
 
Een workshop waarbij je opzoek gaat naar jouw energiegevers ofwel je drijfveren. Daarnaast kun je lezen waarom gelukkig zijn belangrijk is.
 
 
 
Je gaat aan de slag met inzicht krijgen over hoe jouw droombaan eruit ziet. Je kunt ook een gratis loopbaancoaching gesprek inplannen.
 
 
 
Waar ben je goed in en hoe kun je deze kwaliteiten het beste inzetten?